Despre USTravel

Cine suntem noi?

USTravel este o agentie de recrutare cu sediul central situat in Timisoara, Romania care faciliteaza programele de relocare internationala pentru studenti, proaspat absolventi universitari si persoane de toate varstele aflate in cautarea unui loc de munca prin programe precum Work & Travel SUA, Work in UK, Internship in New Zealand sau Teach in Thailand.

Fondata in anul 2005 in Timisoara, Romania, compania are acum birouri in 8 orase diferite din Romania si Republica Moldova, oferind persoanelor de toate varstele oportunitatea de a calatori si de a-si gasi un job in diverse tari din lumea intreaga prin unul din cele 18 programe diferite.

Company Timeline


Programele Noastre

Young, Wild and Free

Programele noastre Work and Travel disponibile atat in Statele Unite ale Americii cat si in Europa (UK, Islanda, Grecia, Cipru, Franta, Spania) si Argentina va oferta oportunitatea de a lucra pentru o perioada determinata de timp (3-6 luni) si de a experimenta diferite culturi din jurul lumii. Work and Travel inseamna o vara plina de aventuri combinata de cele mai multe ori cu experienta primului job multinational prin care vei incepe viata de adult.

Practic, posibilitatile acestui program sunt nelimitate, astfel incat poti cunoaste oameni noi, vizita locuri la care doar visai pana acum, cumula experienta atat pe plan personal si profesional si aduna amintiri si povesti de spus prietenilor tai.

Aplica pentru un nou inceput!

Programele noastre Work disponibile pentru UK, Germania si Singapore ofera persoanelor de toate varstele un nou inceput intr-o tara diferita, in diverse domenii si specializari. Acest program reprezinta un angajament pe o perioada lunga de timp, o sansa de a dezvolta deprinderi noi si imbunatati abilitatile lingvistice.

Pe langa aspectul profesional, acestea se bazeaza in egala masura si pe aspectul cultural intrucat vei ajunge sa experimentezi culturi noi, deprinzand obiceiuri, activitati si traditii din tara respectiva.

Sa muncesc sau sa studiez? Noi spunem... de ce nu ambele?

Programul nostru Work & Study disponibil in Canada iti ofera posibilitatea de a alege un job, dar si o locatie de studiu, combinand ambele aspecte intr-un mediu nou si placut, invatand lucruri noi pe parcursul programului. Intelegem nevoia studentilor pentru dezvoltarea profesionala, de aceea acest program te ajuta sa aplici pentru un loc de munca in timp ce iti finalizezi studiile.

Dezvoltarea caracterului este influentata de locatia in care persoana dobandeste prima experienta profesionala, motiv pentru care locatiile alese de catre noi pentru programul Work & Study sunt printre cele mai diversificate si interesante din lume.

Exista mereu un inceput profesional undeva in lume!

Programul nostru de Internship disponibil in USA, Mexic, Franta, Noua Zeelanda si Australia ofera proaspetilor absolventi universitari sau studentilor din ultimul an oportunitatea de a lucra pentru o scurta perioada de timp ca si intern intr-o companie externa, invatand de la profesionisti si acumuland experienta pentru viitoarea cariera. Varietatea locatiilor va ofera sansa de a calatori, munci si vizita unele dintre cele mai dezvoltate si bogate orase din lume, totul in timp ce veti avea parte de atractiile turistice si obiceiurile tarii respective.

Singura sursa a cunoasterii este experienta

Programul Teach in Thailand ofera cunoscatorilor de limba engleza oportunitatea de a petrece pana la 1 an predand limba engleza persoanelor aflate in diferite orase din Thailanda. In acest timp, vei avea sansa de a experimenta si cultura gastronomica intorcandu-te in tara cu o multime de amintiri, poze si povesti de impartasit prietenilor si familiei.


Valorile Noastre

Voluntariat

Desi urmeaza sa calatorim in tari straine si sa intalnim diverse culturi, nici o secunda nu trebuie sa uitam ca tara noastra si mediul in care traim trebuie sa ramana curat la intoarcerea ta din program. Acesta este motivul pentru care USTravel isi mareste echipa anual, desfasurand activitati de voluntariat impreuna cu studentii care au apelat cu incredere la serviciile noastre.

Suntem o mare familie, de aceea le multumim tuturor voluntarilor care s-au implicat pentru un oras mai curat, asemanator oraselor in care au trait pe timpul verii si pe care au avut sansa sa le viziteze. Implicarea si suportul lor in astfel de activitati sunt importante pentru noi, de aceea dorim ca acest lucru sa continue si in anii urmatori. Asadar, va asteptam si in acest sezon sa ne intalnim, sa schimbam impresii, sa auzim povesti haioase de la voi in timp ce dam un alt aspect orasului nostru.

Testimoniale

Clientii nostri ne recomanda in urma:
• Unei experiente frumoase si de neuitat
• Unor job-uri de calitate si potrivite fiecaruia
• Asistentei si suportului oferit
• Ofertelor speciale si avantajoase
• Unor amintiri uimitoare culese din locurile vizitate
• Diversitatii job-urilor pretutindeni in lume
• Sansei de a vizita locuri unice si emblematice
• Intalnirii cu diversi oameni din culturi diferite si legarea unor prietenii frumoase
Suntem nerabdatori sa va auzim povestile… asteptam si povestea ta!

Obiective

Dorim sa oferim sanse egale persoanelor de toate varstele pentru a experimenta diferite culturi si a calatori in jurul lumii. Obiectivul nostru principal este sa acordam fiecarui candidat o experienta de neuitat pentru dezvoltarea carierei si dorim sa ii sustinem in atingerea obiectivelor, toate acestea realizandu-se intr-un mediu placut, avand parte de job-uri sigure si de calitate, contribuind la realizarea unui CV impresionant. Varietatea job-urilor ofera o sansa fiecarei persoane de a alege un job potrivit, indiferent de preferinte si cultura, de aceea suntem orientati spre extinderea acestei idei, adaugand periodic locatii si programe noi pentru a avea cat mai multe optiuni pentru o experienta de neuitat.