Work & Travel Party


Drinks & Fun Guaranteed!

The Work & Travel Party is back! Activitati si jocuri fun, muzica si bautura incluse, toate acestea sunt elementele cheie pentru Work & Travel Party. Haide cu noi la Predeal, unde vei cunoaste alti studenti care vor pleca in State! Vino, cunoaste-i si continuati petrecerea si la vara in USA.

Eligibilitate

Aplica pentru programul W&T USA pana la sfarsitul lunii si alege bonus o invitatie la W&T Party, din multitudinea de oferte pe care USTravel le are pentru tine in acest sezon. Invitatia este gratuita pentru toti aplicantii, iar bautura este inclusa. Ce mai astepti? The party is about the get started!

Surf in Africa de Sud


Prinde valul de oferte!

Aplica pentru programul W&T USA alaturi de un prieten si USTravel va trimite pe amandoi la Surf in Africa de Sud, gratuit! Explorati frumusetea Africii de Sud si cele mai superbe valuri pentru surf.

Eligibilitate

Aplica pentru programul W&T USA cu inca un prieten si alegeti bonusul "Surf in Africa de Sud", din multitudinea de oferte pe care USTravel ti le-a pregatit sezonul acesta. Aceasta oferta este limitata!


Alege-ti 2 Prieteni pentru o vara in Grecia


Vino cu 2 prieteni la USTravel si primesti programul W&T Greece gratuit!

E chiar atat de simplu, tot ce trebuie sa faci este sa vii cu 2 prieteni in programul W&T Greece pentru a primi programul gratuit. Mereu aproape de plaja si de cele mai tari cluburi de pe litoral, Grecia reprezinta cea mai buna alegere pentru o vara Work & Travel alaturi de prieteni.

Eligibilitate

Aplica pentru W&T Greece cu inca 2 prieteni si primesti programul gratuit! Va asteapta o vara plina de adrenalina pe tarmurile Mediteranei, unde distractia are un cu totul alt inteles. In plus, vei lucra in cele mai luxoase hoteluri, la doar cativa pasi distanta de plaja.


Alege-ti 3 Prieteni pentru o vara in UK


Vino cu 3 prieteni la USTravel si primesti programul W&T UK Gratuit!

Prietenul la nevoie se cunoaste, iar prietenii tai te pot trimite gratis in UK. Astfel veti avea posibilitatea sa beneficiati de cele mai bune job-uri in unele din cele mai populare destinatii din Europa.

Eligibilitate

Aplica pentru W&T UK alaturi de inca 3 prieteni si primesti programul gratuit. Asa ca, ce mai astepti? Aduna-ti prietenii si ne vedem la vara in UK.


Alege-ti 10 Prieteni pentru o vara in USA


Vino cu 10 prieteni la USTravel si primesti programul W&T USA gratuit!

Bucura-te de experienta americana alaturi de prieteni, gratuit sau la cost redus, cu USTravel! Convinge-ti 10 prieteni sa se inscrie alaturi de tine in programul W&T USA si primesti programul gratuit, sau o reducere de $20 pentru fiecare persoana adusa (pentru mai putin de 10 persoane).

Eligibilitate

Aplica pentru Programul W&T USA cu inca 10 prieteni si primesti programul gratuit. Nu iti poti convinge 10 prieteni sa ti se alature? Nicio problema! Noi iti dam o reducere de $20 pentru fiecare prieten adus.Loyalty Pays Off!


Loyalty Program

Cu USTravel loialitatea se rasplateste! Va oferim un bonus in fiecare an de Work & Travel pe o perioada de 4 ani, indiferent de destinatia aleasa. Bonusul se aplica inca din primul an, iar astfel vei beneficia de o reducere de $100 pentru W&T USA si 50€ pentru W&T Greece.

Bonusuri Anuale

Anul 1: $100 Reducere pentru W&T USA sau 50€ Reducere pentru W&T Greece
Anul 2: O excursie gratuita pe teritoriul SUA daca aplici pentru programul W&T USA
Anul 3: Excursie gratuita la Surf in Africa de Sud
Anul 4: Un program Work & Travel Gratuit in Europa (UK, Greece, Cyprus, Spain, France or Iceland)