Bine ati venit la USTravel!

USTravel este o agentie de recrutare cu sediul central situat in Timisoara, Romania care faciliteaza programele de relocare internationala pentru studenti, proaspat absolventi universitari si persoane de toate varstele aflate in cautarea unui loc de munca prin programe precum Work & Travel SUA, Work in UK, Internship in New Zealand sau Teach in Thailand.

Alatura-te miilor de studenti care au ales USTravel pentru a-si trai visul american prin programul Work & Travel SUA, precum si altor studenti, tineri si persoane aflate in diferite stadii ale carierei care au aplicat pentru programele noastre de tip Work & Travel, Internship si Work pentru dezvoltarea personala si profesionala.

Alegerea USTravel reprezinta primul pas catre o experienta de neuitat, fiind posibila datorita echipei noastre de tineri profesionisti in cadrul unei companii cu peste 10 ani de experienta in domeniu.


Gaseste-mi un Job!De ce USTravel?

Suport 24/7

Indiferent de circumstante, oriunde in lume, suntem aici pentru a va oferi suport. Ne puteti contacta prin telefon, Skype sau email pentru orice intrebare sau nelamurire intalnita pe parcursul programului.

Job-uri Sigure

Partenerii nostri din strainatate va ofera o gama larga de job-uri sigure si diversificate, potrivite dorintelor fiecarui aplicant.

Asistenta in completarea documentelor

Completarea corecta a documentelor necesare relocarii poate fi un proces dificil, de aceea suntem aici sa va ajutam.

Raspuns prompt

Asteptarea indelungata a luat sfarsit! Suntem aici pentru a-ti oferi un raspuns rapid, clar si potrivit cerintelor tale.

Orientare inainte de plecare

Calatoria intr-o tara diferita te poate pune in dificultate, asa ca venim in ajutorul tau cu o sesiune de orientare gratuita si un scurt ghid al culturii si limbii din tara aleasa.

Oferte si preturi speciale

Multitudinea si diversitatea ofertelor USTravel iti acorda oportunitatea de a aplica pentru un program dorit la cel mai avantajos pret!